Behandlingen har focus på at løsne spændinger og øge lymfe-og blodgennemstrømning i kroppen. Dette øger næringen i cellerne og forbedrer udskillelsen af affaldsstoffer.
Når der arbejdes dybt med de forskellige spændinger, begynder kroppen og psyken at slappe af, hvilket skaber en tilstand af indre ro. I denne tilstand kan kroppen lettere restituere og har bedre betingelser for at komme sig i forbindelse med sygdom og skader. De fleste oplever de får energi og overskud efter behandlingen.
 
Spændinger opstår pga dårligt bevægemønstre, usund kost, overanstrengelse, stress og høje forventninger, angst, sorg og uforløste eller undertrykte følelser. Spændinger nedsætter blodgennemstrømningen til cellerne, hvilket nedsætter funktion og skaber hurtigere ældning af kroppens væv. Symptomerne kan være stivhed, myoser og muskelsmerter, træthed og manglende overskud, hovedpine, koncentrationsbesvær, inflammationer og nedsat immunsystem.
 
Body-sds har erfaringer med at
* reducere eller fjerne smerter og spændinger
* skabe mere energi og fysisk overskud
* forbedre fysisk restitution i forbindelse med sport
* øge smidighed
* skabe indre ro, velvære og psykisk overskud
* øge koncentration og mental præstation
* bearbejde stress, depression eller psykiske ophobninger.
 
Påklædning
Du ligger skiftende på ryggen og maven med et tæppe over dig til behandling. For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefaler vi, at du ligger afklædt i trusser/underbukser og evt. en bh eller undertrøje. Du bliver behandlet på begge sider af kroppen.
Rigmor Jørgensen | CVR: 36301880 | frydendalsvej 6, 6800 Varde - dk | Tlf.: 29615017 | frydendalsvej6@gmail.com